luni, octombrie 08, 2007

Stelistii au vizitat Salonul International Auto Bucuresti







Cu doua zile înainte de meciul de campionat cu Dacia Mioveni, echipa din Ghencea a fost invitata special de partenerul Audi la SIAB.
Ros-albastrii au sosit la acest eveniment în jurul orei 12:00, din partea oficialilor fiind prezenti doar managerul sportiv Adrian Ilie si presedintele Valeriu Argaseala. Pentru câteva momente, numeroasele exemplare de masini, dar si femeile frumoase de la acest târg au fost neglijate în favoarea stelistilor, asaltati pentru autografe si fotografii de catre o parte a publicului prezent.
Cei mai solicitati au fost noile achizitii Zapata, Emeghara, Zaharia, Golanski, Neaga si Surdu, dar si deja consacratii Nicolae Dica, Dorin Goian sau Petre Marin. Ca de obicei, managerul sportiv Adrian Ilie s-a bucurat de o popularitate deosebita, în timp ce antrenorul Pedrazzini a fost mai putin asaltat de fani.
Dupa ce au admirat cele mai noi modele de masini de pe piata româneasca, stelistii au încheiat cu un drive-test off-road cu un Audi Q7, la care s-au încumetat sa participe doar portarul Andrei Vâtca, fundasul Ducu Ninu si atacantul Vali Badea.
Sursa: Pro Sport

Niciun comentariu: