miercuri, octombrie 03, 2007

Steaua - Arsenal 0-1 Grupa H Liga Campionilor





Pina la golul olandezului, Steaua a dat impresia ca ar putea fi egala celor de la Arsenal.
Steaua a început curajos si a fost aproape de deschiderea scorului înca din minutul doi, dar Badea a trimis peste, cu capul, dintr-o centrare foarte buna a lui Surdu. Tribunele au strigat gol peste numai un minut, când acelasi Badea a lovit din nou cu capul, balonul a scuturat plasa, dar asistentul de pe acea parte a vazut ca atacantul român se afla în pozitie de ofsaid. Imediat, pericolul s-a mutat la poarta lui Zapata. "Tunarii" au facut sah-mat defensiva ros-albastrilor în minutul opt. Hleb i-a asezat balonul perfect lui Fabregas, dar spaniolul a tras incredibil peste poarta. Dupa un început alert, jocul a pierdut apoi din viteza. Abia în minutul 20, Dica a sutat bine de la 30 de metri, dar mingea a trecut putin pe lânga poarta lui Almunia. Dincolo, Zapata a dat mari emotii, dupa o centrare deviata de Petre Marin, prinzând mingea si cazând dincolo de linia portii. Arbitrul norvegian a mers pe mâna asistentului, iar acesat pe mâna lui Zapata si astfel am scapat de gol.
Repriza a doua a început la fel de deschis. Adebayor a ratat, iar Dica, de la 40 de metri, a sutat cu bolta dupa ce l-a vazut iesit din poarta pe Almunia, însa Toure a respins balonul care se îndrepta spre gol. Treptat Arsenal a început sa forteze, pornind tavalugul peste o aparare a Stelei, destul de sovaielnica. Si totusi, golul putea sa-l încaseze Almunia, daca Iacob nu rata incredibil, alegând solutia unui sut peste poarta în loc sa mai avanseze ori sa-i paseze lui Surdu, liber în mijlocul careului. Razbunarea a venit imediat. Adebayor a mai forfecat o data partea lui Petre Marin, a centrat pe jos si van Persie, de la 8 metri, ne-a aratat ce înseamna un sut sanatos. Inevitabil, de ce ne-a fost frica nu am scapat, iar de aici pâna la înfrângere a fost dopr o chestie de minute.

STEAUA-ARSENAL LONDRA 0-1
A marcat: Van Persie min. 76

Steaua: Zapata - Petre Marin, Baciu, I. Rada, Emeghara - Nicolita, Ovidiu Petre, Surdu - N. Dica, Neaga - Vali Badea Antrenor: Massimo Pedrazzini.
Arsenal: Almunia – Sagna, K. Toure, Senderos, Clichy – Eboue, Fabregas, Flamini, Hleb – Adebayor, Van Persie Antrenor: Arsene Wenger.
Stadion: Steaua. Spectatori: 15.000. Arbitri: Terge Hauge, Steinar Holvik, Jan Petter Randen (toti Norvergia).
Sursa: Pro Sport

Un comentariu:

Anonim spunea...

bagameasi puuuuulaaaaaaaaa ai cristi borcea sssi iiiiiiinnnnnnn terminatu de turcu si sa o futem pe nevasa lu niculescu ca e buna rau