sâmbătă, octombrie 27, 2007

Sevilla - Steaua 2-1 Grupa H Liga Campionilor






Nici nu s-au asezat bine în ghete, si fotbalistii lui Pedrazzini s-au si vazut ametiti de viteza jocului prestat de FC Sevilla. Trecusera doar cinci minute, când înaltul Kanoute reusea sa deschida scorul din centrarea incisivului Capel. Atacantul formatiei gazda a înscris lejer cu capul profitând de ezitarea lui Zapata si de somnolenta fundasilor care trebuiau sa-l marcheze. Românii au fost depasiti la toate capitolele în prima repriza, iar reusita lui Fabiano din minutul 17 a fost fireasca. Brazilianul l-a driblat scurt pe Zapata si a sutat tare, înscriind cu toata opozitia lui Emeghara, aflat pe linia portii. O încercare timida a Stelei de a se apropia de poarta lui Palop a avut loc în minutul 35, dar Ovidiu Petre a expediat prea slab primul sut pe spatiul portii gazdelor. Prima repriza s-a încheiat cu avantaj clar si posesie asemenea pentru Sevilla, nu înainte ca mijlocasul Keita sa prinda un sut de senzatie de la 30 de metri, care a lovit bara.
La pauza, Pedrazzini a încercat sa salveze ceva
. Neaga în locul lui Surdu si Badea în locul inexistentului Dica au fost mutarile facute la pauza de italian. Dar tot Zapata a avut parte de emotii la "devierea" lui Fabiano din minutul 51. Steaua s-a apropiat iar timid de poarta lui Palop. Banel s-a trezit cu mingea în careu, singur-singurel cu Palop, în minutul 60, însa pâna a încercat sa faca un stop, a fost deposedat. In minutul 63, Steaua a reusit neasteptat sa marcheze la o faza în care asistentul n-a vazut un ofsaid la Iacob. Ultimul i-a pasat lui Ovidiu Petre care a înscris ca la antrenament. A fost apoi un penalty neacordat Sevilliei, dar nu mai conta pentru ca finalul a adus victoria meritata a gazdelor, într-un meci care a demonstrat ca Steaua este acum prea mica pentru o competitie atât de mare.


SEVILLA-STEAUA 2-1
Au marcat :
Kanoute 5, Luis Fabiano 17 / Ov. Petre 62.
Sevilla:
Palop - D. Alves (cpt.), Mosquera, Dragutinovic, Adriano - J. Navas, Poulsen, Keita, Capel (Marti 83) - L. Fabiano, Kanoute (Renato 72). Antrenor: Juande Ramos.
Steaua:
Zapata - P. Marin, D. Goian, Rada, Emeghara - Surdu (Neaga 46), Ov. Petre, Croitoru, Nicolita - N. Dica (cpt.) (V. Badea 46) - V. Iacob (Zaharia 73). Antrenor: Massimo Pedrazzini.
Stadion:
Ramon Sanchez-Pizjuan, Arbitri: Roberto Rosetti - Paolo Calcagno, Alessandro Griselli (toti Italia).
Sursa: Pro Sport

Niciun comentariu: