luni, octombrie 29, 2007

"Fiara" se intoarce in Ghencea!

Fostul mare jucator al ros-albastrilor, Marius Lacatus, este noul antrenor al Stelei.
In urma înfrângerii Stelei de la Cluj, scor 2-1, Gigi Becali a hotarât ieri sa-l schimbe pe Massimo Pedrazzini din functia de antrenor principal, în locul acestuia fiind adus Marius Lacatus.
Ieri dimineata Gigi Becali i-a dat întâlnire lui Marius Lacatus la stadionul din Ghencea, unde i-a propus functia de antrenor principal al stelistilor. Nu înainte ca fostul antrenor Cosmin Olaroiu sa fie consultat, Oli transmitându-i lui Gigi ca Lacatus este cea mai buna solutie.

Dupa ce partile s-au înteles, Gigi Becali l-a prezentat imediat jucatorilor pe noul antrenor al Stelei. Marius Lacatus va avea un salariu de 200.000 de euro, iar în cazul în care va reusi sa câstige campionatul, atunci el va mai primi un bonus de înca 200.000 de euro. “Sunt sigur ca suporterii îl vor sustine neconditionat pe Marius Lacatus”, crede latifundiarul din Pipera. De altfel, Becali intentioneaza ca prin aceasta mutare sa reatraga sprijinul fanilor, tot mai multi fiind cei care-l contesta, si totodata sa recupereze din capitalul politic pe care l-a pierdut în urma scandalului cu Hagi.
Sursa: Gazeta Sporturilor & Pro Sport

Niciun comentariu: