luni, octombrie 08, 2007

Dacia Mioveni - Steaua 1-2 Etapa 10 Liga 1





FC Steaua a avut o traditie negativa anul trecut, cand, dupa partidele din UEFA Champions League, a pierdut toate partidele disputate in campionatul intern. Deplasarea de la Mioveni se anunta, astfel, foarte dificila, situatia in clasament a argesenilor si problemele de lot ale Stelei facand din meciul de duminica un adevarat motiv de „scantei”. „Ros-albastrii” au demonstrat insa valoarea Stelei, au spart ghinionul si au castigat cu 2-1, ambele goluri ale Stelei fiind marcate de Victoras Iacob pe finalul celor doua reprize. Partida a inceput destul de dificil pentru Dica & Co., care s-au vazut condusi in prima repriza, cu toate ca stapaneau jocul de la Mioveni. Pentru Dacia a marcat Bratu, in minutul 35, egalarea fiind adusa de Iacob chiar inainte de fluierul final a primei parti.
In repriza a doua, stelistii au pus stapanire pe joc si, desi Ovidiu Petre a fost eliminat in minutul 58, dupa ce a primit al doilea cartonas galben, si-au creat numeroase ocazii de gol. Minutul 71 a adus chiar trei ocazii de gol in aceeasi faza, portarul Stanca exasperand varfurile steliste. Rezultatul corect si meritat a fost stabilit de acelasi Victoras Iacob in chiar ultimul minut de joc, acesta profitand de neatentia liniei de aparare a celor de la Dacia.
Pentru „ros-albastri” urmeaza o vacanta de doua zile, dupa care vor reveni la antrenamente pentru a pregati partidele urmatoare din campionat si UEFA Champions League.

DACIA MIOVENI-STEAUA 1-2
Au marcat: Cr. Bratu 41 / V. Iacob 45+2, 90.
Dacia: Stanca - Olteanu, Daouda, A. Neagoe, C. Dobre - Murgan, Trofin, Vladu, R. Neagoe - Cr. Bratu, Costescu. Antrenor: Florin Marin
Steaua: Zapata - P. Marin, D. Goian, I. Rada, Emeghara - Ov. Petre - Badoi, Dica, Cristocea - V. Iacob, V. Badea. Antrenor: Massimo Pedrazzini.
Stadion: Dacia, Spectatori: 8000, Arbitri: Victor Berbecaru (Rm. Vilcea) - Marcel Savaniu (Sibiu), Bogdan Hirlab (Brasov).
Sursa: Pro Sport & Steaua.FC

Niciun comentariu: