luni, septembrie 24, 2007

Massimo Pedrazzini noul antrenor al Stelei!

Antrenorul principal al Stelei, Massimo Pedrazzini, a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre perioada imediat urmatoare in viata echipei:

„Daca zic ca voi face eu echipa, se poate spune ca glumesc, daca zic ca face altcineva, iar nu e bine. Toti vom discuta cine e bine sa joace. Vorbim, nu stiu. Domnul Becali mi-a spus sa antrenez, sa gasesc cine e bine sa joace. Dupa aceea, nu stiu. Nu se stie cat va dura aceasta aventura”
Este clar ca echipa este sub presiune si avem nevoie doar de liniste pentru meciurile urmatoare. Nicio partida nu e usoara pentru noi si trebuie sa ne dam tot sufletul pe teren. Tot staff-ul cu care am lucrat a ramas. Suntem oameni la care clubul s-a gandit sa faca munca serioasa. Nu se stie pana cand, dar asta nu inseamna cu nu trebuie sa muncim. Este un moment greu. Trebuie sa muncim cu seriozitate si cu sufletul. Astea sunt gandurile mele"
„Am muncit cu Hagi in fiecare zi. Am vorbit si cu jucatorii si nu a fost lipsa de intelegere. A fost lipsa de rezultate si asta ne-a pus in dificultate. Singurul lucru bun care a ramas dupa meciul de la Praga este modul cum a evoluat echipa. Daca un lucru nu a mers bine, trebuie sa remediem. Nimeni nu stie ce se va intampla in viitor. Daca vine un antrenor mare, ma dau la o parte, nu este nici o problema. Deocamdata vreau sa fac o munca serioasa. Nimeni nu e vinovat si toti jucatorii trebuie sa-si asume responsabilitatea. Mergem mai departe toti”
Pentru o cariera in care am fost mereu antrenor secund, sigur ca este cea mai mare sansa a mea, dar daca m-as gandi la asta as porni cu stangul. Raman cu picioarele pe pamant. Olaroiu este o solutie, dar nimeni nu poate sti ce se va intampla”
Sursa: SteauaFC

Niciun comentariu: