joi, septembrie 27, 2007

FCM Bacau - Steaua 0-4 Cupa Romaniei 16-imi





Steaua a trecut fara emotii de FCM Bacau, care nu i-a pus mari probleme. O echipa mult mai tânara dar si mai motivata a gazdelor a presat,în debut, pe cât posibil, defensiva Stelei, lipsita de aportul unor titulari obisnuiti. In dreptul bacauanilor s-au înregistrat nu mai putin de cinci suturi extrem de periculoase spre poarta lui Cornel Cernea, ramase, însa, fara rezultat. Cea mai periculoasa faza de atac a întâiului mitan, pentru “tauri” a fost semnata de Marian Tanasa. Atacantul echipei lui Cristi Popovici i-a “crosetat” pe Ifeanyi Emeghara si Eugen Baciu în careu dar ultimul s-a întins in extremis, deviind “trasorul” expediat de “vârful” bacauan. Repriza nu avea, însa, sa se termine cu bine pentru FCM, Dorel Zaharia înscriind din pasa lui Adrian Neaga si sarbatorind reusita cu un deget ridicat spre cer, multumind Divinitatii.
Repriza a doua a fost dezatruasa pentru bacauani, ros-albastrii intrând mult mai motivati în teren. Descatusarea a venit, însa, ca urmare a gafei monumentale a portarului Ciprian Manea, care i-a trimis ideal lui Vali Badoi, la 11 metri lateral stânga. A urmat o pasa în fata portii iar acelasi Dorel Zaharia a marcat în poarta goala. Dupa primirea golului, oaspetii s-au dezlantuit, ocaziile si patrunderile individuale curgând spre buturile nefericitului Manea. Acesta a fost contextul în care Steaua si-a majorat avantajul, prin Vali Badea, care a transformat penalty-ul acordat în urma fault asupra lui Romeo Surdu.


FCM BACAU-STEAUA 0-4
Au marcat:
Zaharia (38, 56, 84), V. Badea (61)
FCM Bacau: Manea - Taban, David, Mavriche (40 Botezatu), Cojocaru - Chelerman , Dobarceanu (58 R. Marin), Banu (62 Buchian), Geaman - Vraciu, Tanasa. Antrenor: Cristi Popovici
Steaua: Cernea (66 Vitca)- Golanski (34 Surdu), Ninu, Baciu, Emeghara- Badoi, Bicfalvi (59 Rada), Cristocea, Neaga- Zaharia, V. Badea. Antrenor: Massimo Pedrazzini.
Stadion: Municipal. Spectatori: 10.000. Arbitri: Alexandru Tudor (Bucuresti) - Daniel Burloiu (Galati), Mihai Artene (Vaslui).
Sursa: Fanatik & Pro Sport

Niciun comentariu: