vineri, iunie 29, 2007

Hagi - "Cobra" 3-3


Antrenorul şi managerul au fost adversari într-un supermeci-şcoală la finalul unui antrenament la Kaprun.
23 de jucători apţi pentru un meci-şcoală. E finalul antrenamentului şi mai e nevoie de încă un fotbalist pentru a se putea juca 12 contra 12 pe jumătate de teren. Hagi îi aruncă fluierul secundului Pedrazzini. "Ţine-l tu, că eu mă bag la joc!", zice şi apoi intră în echipa "albastră", avîndu-i printre colegi pe Neşu, Paraschiv, dar şi tandemul Dică-Neaga.

De partea cealaltă stau Adrian Ilie şi Rădoi. Pedrazzini dă startul şi se joacă de parcă ar fi un meci oficial. Nu e voie cu mai mult de două atingeri. Hagi nu e menajat deloc, Emeghara stă bine pe picioare în faţa lui, în timp ce viteza lui Guriţă îl face KO şi atacantul venit de la Farul înscrie. 1-0 pentru "tribune", 2-0 după regula jocului, deoarece golul s-a marcat în urma unei acţiuni lucrate de la propria poartă, fără ca echipa adversă să atingă mingea.
Hagi însă îşi dă drumul la joc, dar şi la pase şi îl găseşte cu una dintre ele pe Dică liber în careu. Piteşteanul are sînge rece şi face 1-1. Bicfalvi se remarcă şi la jocul-şcoală, nu numai la antrenamente, şi marchează împotriva lui Hagi primul său gol neoficial pentru Steaua.Ilie apare şi el la finalizare, însă Cernea îl blochează.

După pauză, "albaştrii" preiau conducerea prin două eurogoluri marca Lovin şi Neaga, ultimul trimiţînd în vinclu cu stîngul. Neşu simte ce simţeau în trecut Răducioiu, Romario sau Hakan Şukur şi primeşte pase cu călcîiul de la "Rege", însă Guriţă nu iartă şi mai înscrie o dată. 3-3 pe goluri, 4-3 pentru echipa "Cobrei" după regulile jocului-şcoală. Şi o încîntare pentru oricine să-i vadă jucînd pe Hagi şi pe Adi Ilie.

Steaua lui HAGI - Steaua lui ILIE 3-3 (1-2)
Marcatori
: Dică, Lovin, Neaga / Guriţă (2), Bicfalvi
Echipa lui Hagi: Cernea - Saban, Tudose, E. Baciu, Neşu - Croitoru, Paraschiv, Lovin, Hagi, Ochiroşii - Dică, Neaga
Echipa lui Ilie: Vîtcă - P. Marin, Pintilii, Prunescu, Emeghara - Bădoi, Ov. Petre, Bicfalvi, Rădoi, G. Coman - Guriţă, Ad. Ilie
Arbitru: Massimo Pedrazzini
Sursa: GSP

Niciun comentariu: