miercuri, iunie 27, 2007

Emeghara: "Sînt fericit"

Ieri după-amiază, nigerianul Emeghara a plecat din România cu destinaţia Kaprun, acolo unde va face joncţiunea cu noii săi coechiperi. Înainte de a se urca în avion, Emeghara a vorbit pentru prima dată în calitate de fotbalist al Stelei.
"Sînt foarte fericit că s-a materializat acest transfer, pentru că au fost unele divergenţe, dar e bine că s-a trecut peste ele. Cei din Ghencea m-au dorit înainte ca Gică Hagi să vină la echipă, dar acum este o bucurie sufletească mai mare, mai ales că Hagi este cel care m-a adus în România. Abia aştept să-mi cunosc noii colegi", a spus nigerianul.
Fundaşul stînga în vîrstă de 23 de ani spune că îşi doreşte foarte mult să evolueze în Liga Campionilor şi îi asigură pe fani că va da tot ce are mai bun pentru Steaua. "Am venit la un club foarte mare din Europa, iar aici nu se poate lucra cu jumătăţi de măsură. Trebuie să muncim foarte mult şi să ne calificăm în grupele Ligii. Vreau să le transmit suporterilor să aibă încredere în noi, pentru că împreună cu Hagi vom face treabă bună", a declarat "Eme".
Sursa: GSP

Niciun comentariu: