duminică, mai 20, 2007

Steaua-Pandurii Tg. Jiu 1-0 Etapa 33 Liga 1


Cine credea că Steaua va avea un meci uşor cu Pandurii s-a înşelat. Chiar dacă au venit în Ghencea fără mai mulţi oameni de bază, gorjenii au refuzat să se considere victime sigure şi şi-au vîndut scump pielea.
Vreme de 45 de minute, roş-albaştrii s-au chinuit zadarnic să dezlege apărarea oltenilor. N-au "legat" nimic şi au ajuns extrem de rar în careul advers. Guso a avut emoţii mai serioase doar o singură dată. Croitoru (12) a şutat puternic din interiorul careului, mingea a trecut puţin pe lîngă stîlpul din stînga internaţionalului bosniac. Iacob (14, 39, 41) a reuşit şi el să trimită la poartă, dar execuţiile lui au fost palide. Deşi nu au contat în ofensivă, Pandurii s-au apărat exact.
Chiar dacă Steaua nu a putut să construiască aproape o repriză întreagă, Cosmin Olăroiu a părut mai puţin încordat decît la partidele anterioare. S-a ridicat de cîteva ori de pe bancă, dar fără a se agita prea tare. A dat semne că se simte mult mai bine fără spectatori. Era de înţeles, nu a mai avut cine să-i mai ceară să-l bage pe Elton, nu l-a mai contestat nimeni.
Golul a picat exact atunci cînd jucătorii se pregăteau de pauză. Cristocea a căzut în careu, talonat de Mîndrean, iar "centralul" Crăciunescu a văzut penalty! A transformat Vali Badea şi bucureştenii au intrat la cabine în avantaj. Jocul haotic al roş-albaştrilor a continuat şi în partea secundă. Nici măcar intrările lui Dică şi Elton nu au schimbat nimic.
Pînă la urmă, Steaua a cîştigat şi a mai făcut încă un pas spre adjudecarea celui de-al doilea loc de Champions League. Ca să-şi vadă visul împlinit pentru al doilea an consecutiv mai are nevoie de un egal la Petroşani în ultima etapă.
Sursa: Stelisti

Niciun comentariu: