vineri, mai 11, 2007

Pustiu

Steaua va fi nevoită să joace din nou două meciuri fără suporteri din cauza incidentelor produse de suporteri în Cupă. Roş-albaştrii nu scapă de coşmarul suspendărilor terenului. Ieri, Comisia de Disciplină a FRF a mai dictat o sancţiune grupării din Ghencea: următoarele două etape de pe teren propriu se vor disputa cu porţile închise. Decizia a fost luată în urma incidentelor provocate de fanii Stelei la meciul cu Poli Timişoara, 1-0 în semifinalele Cupei Timişoreana, partidă disputată pe stadionul Giuleşti.
Cum în acest campionat Steaua mai are programat în Ghencea un singur joc, cel cu Pandurii, de pe 19 mai, roş-albaştrii vor fi nevoiţi să susţină un meci cu porţile închise şi în viitoarea ediţie de campionat.
Numai în 2007, din totalul de 7 meciuri în Ghencea, Steaua a avut terenul suspendat sau porţile închise la 5 dintre ele. De altfel, în urma deciziei de ieri a Comisiei de Disciplină, Steaua devine lider în topul echipelor din Liga I în privinţa suspendării terenului, avînd nu mai puţin de 7 astfel de sancţiuni.

-12 etape de suspendare sau de interzicere a spectatorilor în tribună a primit Steaua în perioada aprilie 2005 - mai 2007
Sursa: GSP

Niciun comentariu: