miercuri, mai 16, 2007

"Oferim 1,5 milioane pentru Thereau!"

Interesul lui FC Bruges pentru stelistul Thereau este tot mai mare. După ce săptămîna trecută atacantul Stelei a fost în Belgia şi a fost informat în mod oficial că este dorit în curtea grupării flamande, ieri, unul dintre conducătorii lui Bruges a confirmat faptul că Cyril este primul pe lista de transferuri.
"Încă nu am discutat cu Steaua pe marginea acestui subiect. Pînă la finala Cupei Belgiei, pe care o vom disputa pe 26 mai, nu ne interesează transferurile. Imediat după acea dată vom face o ofertă concretă Stelei pentru Thereau, în valoare de 1,5 milioane de euro", a declarat Luc Devroe, managerul sportiv al lui Bruges, în ziarul Het Laatste Nieuws.
Cel care îl doreşte cu orice preţ este Jacky Mathijssen, chiar fostul său antrenor din perioada în care Cyril a evoluat la Charleroi, mai - septembrie 2006. Tehnicianul a fost deja învestit ca antrenor principal la FC Bruges şi acesta a anunţat conducerea clubului că îl vrea cu orice preţ la echipă pe Thereau.

CIFRELE LUI THEREAU
-700.000 de euro
a plătit Steaua în septembrie 2006 pentru a-l cumpăra de la Charleroi
-240.000 de euro
este salariul anual în Ghencea
-10 goluri
a marcat în cele 17 meciuri de campionat în care a fost folosit de Olăroiu
-4 etape de suspendare a încasat în Liga I în urma celor două cartonaşe roşii încasate în meciurile cu Dinamo şi FC Vaslui
Sursa: GSP

Niciun comentariu: