joi, mai 10, 2007

FC Bruges insistă pentru Thereau

Aflat într-o vizită în Belgia, Thereau a fost contactat de FC Bruges în vederea unui transfer. Deşi răspunsul său a fost clar, "Nu plec de la Steaua sub nici o formă", belgienii nu au renunţat la ideea de a-l cumpăra la finalul sezonului.
Cel care îl doreşte cu orice preţ este Jacky Mathijssen, chiar fostul său antrenor din perioada în care Cyril a evoluat la Charleroi, mai - septembrie 2006. Tehnicianul a fost deja învestit ca antrenor principal la FC Bruges şi primul jucător pe lista sa de transferuri este Thereau, atacant care a marcat 8 goluri în 10 meciuri, oficiale şi amicale, cîte a jucat pentru Charleroi.
Mathijssen l-a adus pe Cyril la Charleroi cînd atacantul evolua în liga a treia din Franţa, la Angers. L-a cumpărat cu doar 50.000 de euro în mai 2006, iar după numai 4 luni a fost vîndut Stelei pe 700.000 de euro.

Cel care i-a transmis lui Thereau că este dorit la Bruges a fost preparatorul fizic al lui Charleroi, Erik Roex, cel care îl va însoţi la Bruges din vară pe antrenorul principal Mathijssen. Roex s-a întîlnit cu Thereau (foto) la meciul Charleroi - Brussel 1-0 şi i-a spus acestuia că este aşteptat cu braţele deschise la Bruges. "Îmi pare rău, dar eu vreau să continuu să joc pentru Steaua, o mare echipă din Europa", i-a explicat Thereau.
Sursa: GSP

Niciun comentariu: