duminică, aprilie 22, 2007

Steaua-Poli Iasi 1-0 Etapa 27 Liga 1


Steaua a început bine şi în minutul 10 V.Badea a deschis scorul, după ce Marius Croitoru a lăsat elegant pentru Boştină, care i-a pasat decisiv atacantului Stelei. Steaua este aproape de 2-0 în minutul 17, cînd reluarea acrobatică a lui Croitoru este respinsă în corner de Brăneţ. În minutul 29 Iacob este aproape de gol, mingea trimisă de el lovind transversala. Acelaşi Iacob scapă singur cu Brăneţ cu cinci minute înainte de sfîrşitul reprizei, dar face o mişcare în plus care-i permite portarului ieşean să respingă în corner şutul atacantului Stelei.
Primul sfert de oră al celei de a doua repriză ocaziile de poartă au lipsit. S-a jucat crîncen, însă a lipsit luciditatea la construcţie, migea disputîndu-se mai mult la mijlocul terenului. La fel s-a desfăşurat întreaga repriză, cu Steaua avînd controlul jocului şi o posesie mare şi un adversar care a părut că vrea să limiteze proporţiile unui eşec. Însă finalul şi diferenţa de pe tabelă avea să apese asupra steliştilor, ieşenii fiind mult mai prezenţi în joc. Abia în minutul 88 Steaua este aproape de gol, dar Stancu şi Ochiroşii nu reuşesc să înscrie.

STEAUA-POLI IASI 1-0
Marcator:
V.Badea (10)
Steaua: Cernea - Nicoliţă, Rădoi, Goian, Neşu - Croitoru, Lovin, Boştină (Baciu 90), Cristocea (Ochiroşii 69) - Iacob (Stancu 79), Badea. Antrenor: Cosmin Olaroiu.
Poli Iaşi: Brăneţ - Sfîrlea, Radu Ciobanu, Onuţ, Mijin, Buta - Toma, Ad. Ilie, Sarici (Pălimaru 56), Naidin (Tincu 83) - Bîlbă (Cernoch 73). Antrenor: Ionuţ Popa.
Cartonaşe galbene: Iacob (27), Lovin (36) / Sarici (47), Bîlbă (63), Naidin (82)
Arbitri: Victor Berbecaru (Rm. Vîlcea) - Cătălin Savu (Galaţi), Bela Szoke (Constanţa).
Sursa: Stelisti

Niciun comentariu: