vineri, aprilie 27, 2007

Rupţi


Thereau a părăsit stadionul cu piciorul stîng în ghips, iar Rădoi e suspect de entorsă la genunchi.Punctele obţinute de Steaua în războiul direct cu CFR pentru locul 2 au fost plătite scump de campioni. După meciul de ieri, Olăroiu şi-a mai trecut doi jucători pe lista lungă a accidentaţilor. Thereau şi Rădoi au suferit accidentări grave, care îi vor ţine departe de gazon minimum 3 săptămîni, fiind foarte probabil ca partida de ieri să fie ultima jucată de ei în acest retur.
Atacantul francez s-a accidentat în minutul 21, cînd a fost călcat pe picior de Jula şi fisura de la metatarsianul mic al piciorului stîng i-a recidivat. Thereau a urlat de durere pe marginea terenului şi a plecat pe braţe la vestiare, unde i s-a pus în ghips laba piciorului.
Rădoi a fost lovit în minutul 68, cînd a fost contrat violent de Oliveira. Mirel s-a prăbuşit pe gazon acuzînd dureri mari la genunchiul drept, la care a fost operat în vara anului trecut. La final a ieşit din vestiar şchiopătînd, primul verdict al medicilor fiind entorsă la genunchi şi implicit minimum 3 săptămîni de pauză.
Sursa: GSP

Niciun comentariu: