luni, aprilie 23, 2007

Oli şi Steaua lui căzătoare

Steaua a început meciul cu Poli Iaşi cu 6 jucători defensivi şi l-a terminat cu 8! Schimbările lui Olăroiu spun tot despre situaţia în care se găseşte trupa din Ghencea: Stancu în locul lui Iacob şi Baciu în locul lui Boştină, modificări făcute în ultimele 12 minute, cînd Steaua nu mai reuşea să construiască nimic. Pe bancă nu mai rămăsese nici un fundaş, toţi erau în teren, la fel ca la returul de coşmar de la Middlesbrough!

Deznodămîntul n-a fost acelaşi ca acum un an, însă Oli a rămas neschimbat. Să ajungi să te aperi cu disperare şi cu toţi apărătorii din lot în faţa unei echipe a cărei principală ţintă a fost sîmbătă numărarea minutelor care au mai rămas pînă la terminarea partidei, iată supremul supliciu pe care fanii Stelei trebuie să-l îndure.
Pînă la urmă, chiar Olăroiu e cel care a spus că "atacanţii vînd biletele, fundaşii aduc rezultatele". La cum a arătat echipa sîmbătă seara, nu e de mirare că tribunele erau goale. Oli, zi mersi că s-a jucat cu porţile închise. Suporterii ştiu de ce!
Sursa: GSP & Fanatik

Niciun comentariu: