joi, aprilie 26, 2007

"Interes naţional"

Gigi Becali e convins că toţi românii îşi doresc să o vadă pe Steaua în Liga Campionilor. Minimum 5 milioane de euro. Atît primeşte o echipă calificată în grupele Ligii Campionilor. Locul 2 este portiţa care dă dreptul unei alte echipe româneşti, alături de Dinamo, să viseze la conturi burduşite de UEFA. Distanţa dintre CFR şi Steaua e acum de 6 puncte. Iar meciul de azi poate limpezi situaţia. La o victorie a clujenilor, roş-albaştrii pierd aproape orice şansă la locul secund. Un succes al Stelei ar aduce trupa lui Olăroiu în postura de favorită, pentru că programul ultimelor etape o avantajează.
Campionii au ajuns aseară la Cluj. Pentru prima oară în acest sezon, Gigi Becali a făcut deplasarea în acelaşi avion alături de echipă. "Trebuie să mă implic personal. De-asta am închiriat avionul prezidenţial, pentru că noi sîntem Steaua şi ne respectăm", a zis el.
Apoi a vorbit despre partidă: "E capitală, trebuie să cîştigăm şi vom cîştiga. Va fi un meci de interes naţional, pentru că toată lumea îşi doreşte ca Steaua să ajungă în Liga Campionilor. O să vedeţi voi cum o să joace echipa la Cluj, pentru că Becali ştie să-şi motiveze jucătorii".
Sursa: GSP

Niciun comentariu: