duminică, martie 18, 2007

Steaua-FC Arges 2-0 Etapa 23 Liga 1


Pe 9 septembrie 2006, Steaua obtinea ultima victorie în deplasare, la Pitesti, cu FC Arges. Aseara, la Craiova, ros-albastrii au câstigat primul meci oficial în 2007, în fata aceluiasi adversar.
Pentru a iesi din criza, Steaua a propus o noua arma: micul Elton. Asezat între cei trei mijlocasi si linia de atac, brazilianul a avut rolul de a sparge stereotipul în care intrase un angrenaj obosit prea devreme. Dar echipei lui Olaroiu i-a trebuit o repriza sa iasa din blocaj.
O prima parte slaba,
în care Argesul lui Dorinel s-a rezumat la faza defensiva nu pentru ca n-ar fi vrut mai mult, ci din cauza faptului ca atât a putut. Cum adversarul si-a aratat limitele din primele minute, stelistii au fortat golul izbavitor, dar Iacob (‘16) si Vali Badea (‘17) au ratat sutul din pozitii de finalizare. Nici Paraschiv n-a fost mai norocos. Reluarea sa cu capul din minutul 27, din centrarea lui Bostina, a fost respinsa spectaculos de Hotoboc, care a avut o interventie la fel de buna în minutul 40, la sutul cu latul, deviat, al aceluiasi Paraschiv.
Istoria meciului s-a scris însa imediat dupa pauza,
în numai patru minute. Vali Badea, servit excelent de Bostina, a deschis scorul cu un sut la coltul scurt, iar Elton a facut 2-0, trimitând mingea plasat, în stânga portarului. Apoi, jocul s-a stins. Reactia oaspetilor a fost prea firava, iar Steaua s-a multumit cu un rezultat care o mentine în lupta pentru locul doi. De partea cealalta, Argesul lui Dorinel Munteanu mai face un pas spre matineu, sansele de salvare diminuându-se pâna aproape de teoretic.

STEAUA-FC ARGES 2-0
Marcatori:
V. Badea (49), Elton (53)
STEAUA: Andrey-Nicolita,D. Goian,M. Radoi,Nesu-S. Paraschiv,Lovin,Bostina (86, S. Stancu)-Elton (62, Cristocea) -V. Badea,V. Iacob (68, Ochirosii). Antrenor: Cosmin Olaroiu.
FC ARGES: Hotoboc-Cr. Tanase,Ad. Iordache I,Milosevici,M. Stan-Prepelita (70, Baltoi), I. Badea (55, Ad. Iordache II), Cruceru,Tames,Nastasie-D. Mitrovici (46, C. Tanasa). Antrenor: Dorinel Munteanu.
Stadion: „Ion Oblemenco” - Craiova; Spectatori: 1.500; Arbitri: R. Dumitru-C. Savu,Gh. Negoita.
Sursa: Pro Sport

Niciun comentariu: