vineri, martie 09, 2007

Stă două etape

Deşi era recidivist, Thereau a fost suspendat la fel ca la prima eliminare şi va avea drept de joc în derby-urile cu Rapid şi Dinamo. După o amînare de 24 de ore şi după o şedinţă de peste 120 de minute în care au fost audiaţi observatorul şi arbitrul de rezervă ai meciului FC Vaslui - Steaua 1-0, Comisia de Disciplină a decis sancţiunea lui Thereau. Două etape de suspendare şi o amendă de 20 de milioane de lei pentru eliminarea încasată în minutul 8.
Steaua a solicitat anularea cartonaşului roşu, prezentînd o casetă video ca probă. Membrii comisiei au spus însă că merg pe mîna arbitrului pentru că nu se vede nimic concludent pe imaginile TV. Totuşi, deşi regulamentul prevede ca sancţiunea dată unui recidivist să fie obligatoriu mai mare decît cea încasată la prima abatere, Thereau a primit tot două etape, ca şi în toamna anului trecut, după "roşul" din derby-ul cu Dinamo. În aceste condiţii, Cyril va absenta la jocurile cu Farul şi cu FC Argeş, dar va putea evolua cu Rapid şi Dinamo.

"Vom face apel pentru că nu sîntem mulţumiţi. A fost o decizie corectă pentru comisie, dar una incorectă faţă de jucător şi faţă de Steaua"
Valeriu Argăseală

Niciun comentariu: