duminică, martie 11, 2007

Durere

Nicolae Dică şi-a condus ieri tatăl pe ultimul drum.Joi la prînz a aflat vestea că tatăl său a murit, însă în ţară a putut ajunge abia vineri seară. A mers direct la capătîiul părintelui său, unde a plîns încontinuu ore întregi. Tîrziu, după miezul nopţii, a fost luat pe braţe de apropiaţi şi dus în pat ca să se odihnească. Ieri dimineaţă, Dică părea un om distrus. Se afla în apartamentul său de la etajul 4 al unui bloc din cartierul Găvana, stînd neputincios lîngă trupul neînsufleţit al părintelui său, care a decedat joi, după 13 luni de suferinţă cauzată de o ciroză hepatică.
La ora 12:40, sicriul în care se afla Dică senior a fost scos pe uşa blocului, iar în spatele său Dică junior aproape că nu se mai putea ţine pe picioare. Cu ochii roşii şi sprijinindu-se de mama sa şi de soţie, stelistul şi-a strigat disperarea cînd tatăl său a fost urcat în maşina mortuară. "Tăticul meu, te rog, nu pleca!", a tot repetat Dică. Atacantului i s-a făcut apoi rău, socrul său cerînd apă rece pentru a-l stropi pe faţă. MM a venit şi el şi l-a luat în braţe, după care fotbalistul a fost urcat într-o altă maşină, alături de soţia sa.

Întreaga echipă a Universităţii Craiova a venit ca să-l susţină moral pe stelist şi să depună o coroană cu flori. Decizia i-a aparţinut lui Ştefan Stoica, fostul secund al Stelei. Cea mai mare coroană, care a stat şi pe capota maşinii în care tatăl lui Dică a fost dus la biserică, a fost cea din partea clubului Steaua, cu flori roş-albastre. Şi Neaga a trimis o coroană.
Sursa: GSP& Pro Sport

Niciun comentariu: