vineri, martie 16, 2007

Galeria Stelei nu mai sprijină echipa!

Datorită declaraţiilor şi atitudinii conducerii roş-albastrilor, şefii celor două peluze care formează galeria stelistă au hotărât să nu meargă la Craiova unde se va juca meciul cu FC Argeş pentru a încuraja echipa. Reproducem în întregime comunicatul dat de cele două peluze pe site-ul oficial al suporterilor stelişti fcsteaua.ro

Comunicatul peluzelor Nord si Sud

In urma declaratiilor date de domnul Gigi Becali la adresa suporterilor stelisti, Peluzele Nord si Sud Steaua au de facut urmatoarele precizari :
Nu vom fi prezenti la partida de la Craiova dintre Steaua Bucuresti si Fc Arges. Rugam de asemenea toti suporterii stelisti sa ia atitudine si sa ne urmeze exemplul.

Steaua Bucuresti 1947 suntem noi, suporterii. Aceste 2 culori, emblema, precum si palmaresul inegalabil in Romania, nu vor apartine niciodata unei singure persoane, ci milioanelor de suflete ros-albastre.

Noi, suporterii stelisti facem totul din pasiune, si nu urmarim nici un beneficiu material, politic sau de orice alta natura. Nu suntem manipulati sau platiti de nimeni si nu vom renunta niciodata la idealurile noastre. Nord & Sud Steaua Bucuresti 1947

Sursa: Pro Sport

Niciun comentariu: