luni, februarie 26, 2007

“Ne-au calcat în picioare!”

Prestatia brigazii de arbitri din partida de la Oradea i-a facut sa rabufneasca pe ros-albastri, în frunte cu managerul Mihai Stoica (foto jos) si tehnicianul Cosmin Olaroiu.
“In momentul în care marchezi în ultimele minute un gol perfect valabil si asistentul care refuza golul este baiatul lui Constantin Gheorghe de la Suceava, care anul trecut a fost observator la celebra partida de la Bistrita, atunci e foarte clar de ce. Doua puncte mai putin avem din cauza baiatului lui Constantin Gheorghe din Suceava, membru marcant al Partidului Conservator, care partid se stie foarte bine de cine e condus”, a acuzat Stoica, facând probabil referire la George Copos, patronul Rapidului.

Stoica mai considera ca exista o întreaga conspiratie împotriva celor din Ghencea. “Ne simtim mai mult decât penibili ca dupa 42 de meciuri în cupele europene sa ni se refuze o victorie clara, sa se lupte cu astfel de mijloace împotriva noastra! Suntem efectiv calcati în picioare!”, a afirmat stelistul, completat si de tehnicianul Olaroiu. “In masura sa vorbeasca despre acest meci sunt arbitrii. Au fost eroii principali ai acestei dispute. A fost o maniera de arbitraj care a enervat pe toata lumea, centralul nu mai stia ce fluiera, a amânat golurile, a dat penalty, n-a dat fault, n-a dat hent. Cum sa nu fim nervosi?”, a fost de parere Oli, caruia nu-i este frica de o eventuala debarcare: “Ce importanta are daca îmi simt eu postul amenintat sau nu? Antrenorii pot fi dati afara, pot fi angajati, dar în asemenea situatii ce pot sa faca antrenorii? Sa arbitreze? Nu mi s-a parut deloc obosita echipa, am alergat, am construit, desi terenul a fost impracticabil”.
Sursa: Pro Sport

Niciun comentariu: