joi, februarie 22, 2007

Şicane în alb-roşu

Steaua s-a umplut de furie ieri, cînd pe aeroportul din Sevilla a fost aşteptată cu un autocar în culorile marii rivale Dinamo. Steaua a făcut 4 ore la bordul charter-ului care a adus-o ieri la pînz, la Sevilla. Îmbrăcaţi la patru ace, în costume avînd emblema clubului pe piept şi extrem de bine dispuşi, toţi au rămas fără replică în momentul în care au pătruns în parcarea aeroportului. Acolo îi aştepta autocarul pus la dispoziţie de conducerea Sevillei. Culorile acestuia. Alb şi roşu, cele ale rivalei Dinamo!

Gestul conducerii spaniolilor de a pune la dispoziţie un autocar chiar în culorile lui Dinamo vine la mai puţin de o săptămînă distanţă de momentul în care, atunci cînd au venit la Bucureşti, cei de la Sevilla au avut o condiţie expresă. Maşina adusă de Steaua la aeroport să nu conţină nici un centimetru de verde, culoarea rivalilor de la Betis, în caz contrar putînd solicita despăgubiri. Roş-albaştrii s-au conformat, însă n-au specificat în contractul de reciprocitate ca la retur să solicite în scris ca maşina pentru echipă să nu fie în culorile duşmanilor din Ştefan cel Mare, chiar acest lucru întîmplîndu-se ieri.
Din momentul în care a coborît din avion şi pînă cînd autocarul a ajuns la hotel, Mihai Stoica i-a făcut marcaj strîns lui Cosmin Olăroiu. A stat tot timpul lîngă acesta, dorind să arate că este în continuare unul dintre susţinătorii săi de bază în urma acuzelor venite la adresa antrenorului după înfrîngerea din tur (0-2). "Staţi puţin, să-l lăsăm pe Mister să-şi aprindă o ţigară, că zborul a fost lung şi n-a putut fuma, după care stăm de vorbă", a spus MM. Acesta l-a aşteptat pe Oli, după care a mers alături de el la autocar.

Atmosfera în rîndul jucătorilor a fost foarte destinsă la sosirea în Spania, singurul care a părut îngîndurat fiind Cornel Cernea (foto). Portarul titular a fost mai mereu singur şi, după ce a urcat în autocar, s-a aşezat pe ultimul rînd din spate, afişînd o mină afectată.
Unul dintre cei mai joviali stelişti a fost portarul Andrey Nazario. Brazilianul s-a arătat încîntat de vremea pe care a găsit-o ieri în Sevilla, la amiază termometrele arătînd în jur de 20 de grade. "În sfîrşit, soare! După atît frig în România, e mult mai plăcut aici. Mă simt aproape ca acasă la mine, în Brazilia", le-a spus Andrey colegilor.
Sursa: GSP

Niciun comentariu: