vineri, ianuarie 12, 2007

Operaţie reuşită

Intervenţia chirurgicală la care a fost supus aseară Andrey s-a terminat cu succes, brazilianul avînd nevoie de 6 săptămîni pentru a reveni pe gazon.Calvarul lui Andrey s-a încheiat aseară, la ora 19:25, cînd a părăsit sala de operaţii a Clinicii "Madre Fortunata Tonioli". Doctorul Mario Marcacci i-a refăcut meniscul stîng, rupt luni, la primul antrenament efectuat pentru Steaua. Operaţia s-a terminat cu bine, iar perioada de refacere e estimată între 5 şi 6 săptămîni.
Ieri, la prima oră a parcurs din nou drumul Firenze - Bologna. De dimineaţă a făcut un RMN de 500 de euro, care a demonstrat ce spusese medicul Marcacci cu o seară înainte: meniscul este rupt. A fost apoi internat la salonul numărul 21 dintr-o clinică de 5 stele, în care luxul e la el acasă.
A fost tot timpul însoţit de MM Stoica, de impresari, dar şi de medicul grec Nikos. A fost lăsat singur doar aproximativ o oră şi jumătate, tocmai pentru a se odihni. N-a reuşit însă. S-a uitat la televizor minute bune, stînd întins pe pat, cu un bandaj la genunchiul stîng. Zîmbetul a continuat să-i rămînă pe chip, dar transpiraţia de pe frunte îi trăda emoţiile. La ora 17:20, unul dintre asistenţi a intrat în salon. "Haide, doctorul te aşteaptă!", i-a spus, după care l-a ajutat să se dezbrace de treningul cu emblema Stelei. I-a pus un cearceaf alb peste corp şi apoi l-a urcat la etajul doi al clinicii, unde era sala de operaţii. Andrey speră să fie apt la începutul lui martie.

Niciun comentariu: