marți, ianuarie 30, 2007

În Serie A?

Cotidianul Tuttosport a susţinut ieri că Lazio îl vrea pe Rădoi, iar pe site-ul fanilor lui Fiorentina a apărut informaţia că şi "violeţii" au intrat pe fir. Nu există pauză competiţională în care numele lui Rădoi să nu fie adus în discuţie ca un posibil transfer important la o mare grupare din Europa. Ieri, a fost rîndul italienilor să scrie că jucătorul Stelei este în atenţia lui Lazio Roma, grupare care caută cu ardoare să-şi întărească defensiva prin aducerea unui fundaş central. Informaţia a fost prezentată de cotidianul Tuttosport şi preluată apoi de agenţia Calciomercato.
După ce l-a vîndut la Milan pe fundaşul dreapta Oddo, în schimbul căruia a primit aproape 8 milioane de euro, rivala lui AS Roma încearcă să achiziţioneze un stoper în ideea de a-şi asigura locul 4, pe care se clasează acum, şi care la finalul stagiunii i-ar asigura prezenţa la startul Champions League.
În plus, aseară şi site-ul oficial al suporterilor lui Fiorentina a prezentat un material amplu despre Rădoi: "Directorul sportiv al clubului nostru, Pantaleo Corvino, l-a urmărit atent cînd Steaua a jucat un amical la Coverciano şi e posibil ca el să fie luat pentru a evolua ca fundaş central". În cazul în care grupările italiene doresc să-l cumpere pe stelist, ar trebui să grăbească negocierile deoarece mîine este ultima zi în care echipele din Italia mai pot face transferuri, data de 31 ianuarie fiind data limită în această privinţă.
Sursa: GSP

Niciun comentariu: