sâmbătă, ianuarie 20, 2007

Decimati !

Accidentarea din meciul cu tineretul celor de la Siena a lasat urme adânci în echipa ros-albastrilor.
Jucatorul în jurul caruia Olaroiu construia echipa pâna acum, Nicolae Dica, este în pericol sa piarda tot sezonul. Tehnicianul din Ghencea a confirmat dupa ultimul amical din Italia ca Dica va ramâne acolo si, dupa efectuarea unei atroscopii, va fi operat cel mai probabil luni. Un reputat medic specialist în aceste afectiuni ne-a declarat ca în cazul unei rupturi de ligament încrucisat anterior obligatoriu e nevoie de operatie, iar refacerea este de aproximativ 5-6 luni, aproape la fel ca în cazul lui Victoras Iacob. Daca ar fi fost afectat oricare alt ligament, perioada de pauza pentru decarul stelist ar fi fost de doar doua luni. Sezonul acesta pare blestemat pentru echipa din Ghencea, care fost privata pe rând de aportul lui Radoi, Iacob, Nesu, Cristocea, Oprita sau Andrey.
Perioada de indisponibilitate a atacantului stelist îl va face pe acesta sa rateze cele 15 etape care au mai ramas din campionat, el nejucând nici în Cupa UEFA, Cupa României sau în echipa nationala. "Este o pierdere importanta, e greu sa-l înlocuiesti pe Dica, dar trebuie sa facem fata si sa ne descurcam cu ce avem", a spus Cosmin Olaroiu.
Aflat în Bulgaria, Gigi Becali parea ieri destul de marcat la auzul vestii despre accidentarea lui Dica. "Eu stiam despre o absenta de doar doua luni. Dar daca e mai mult de atât, este si mai grav. Ce sa zic? Ghinion, asta este viata. Probabil platim niste pacate. Trebuie sa ne descurcam si asa, fara Dica, sa mergem mai departe", a declarat ieri, finantatorul Stelei, Gigi Becali.

-22 Cel putin atâtea meciuri va lipsi Dica. 15 în campionat, 2 în Cupa României, 2 în Cupa UEFA, 3 cu echipa nationala .
-6 milioane de euro a cerut Gigi Becali în schimbul lui Dica în aceasta iarna. Stelistul a fost la un pas de un transfer la Werder Bremen sau Aston Villa.

Gruparea din Ghencea este parca urmarita de un blestem. In ultimii doi ani, sapte jucatori din echipa Steaua au vizitat clinicile din Italia din cauza afectiunilor ligamentelor genunchiului. Daniel Oprita are pentru a doua oara probleme la acelasi genunchi si se afla si în prezent la centrul de recuperare de la clinica Isokinetik din Bologna.
Sursa: ProSport

Niciun comentariu: