joi, ianuarie 11, 2007

Andrey apt in martie

Atunci va fi apt de joc Andrey, căruia i s-a descoperit o afecţiune a meniscului şi va fi operat azi de cel care s-a ocupat în vară şi de Rădoi. Afecţiune a meniscului. Acesta este diagnosticul pus ieri lui Andrey, după ce brazilianul a fost consultat la Bologna.Ajuns marţi în Italia, alături de întreg lotul Stelei, portarul brazilian s-a trezit ieri dimineaţă şi s-a îmbrăcat cu echipamentul oficial al campionilor pentru a merge la clinica Isokinetic, unde urma să fie consultat de Gianni Nanni. Planurile roş-albaştrilor s-au modificat în ultimul moment, aşa că Andrey, însoţit de Mihai Stoica, dar şi de impresarii săi, a ajuns ieri după-amiază la Spitalul Rizzoli din Bologna.

Pe urmele lui Rădoi.
Aici, goalkeeper-ul a fost consultat timp de aproape o oră şi 10 minute de celebrul doctor Marcacci(foto), cel care l-a operat cu succes în vara trecută pe Rădoi la genunchiul drept.Andrey a ieşit din Institutul Ortopedic la ora 17:50, sprijinindu-se în cîrje. După vreo 50 de metri, s-a oprit şi a început să zîmbească. L-a îmbrăţişat pe MM, apoi s-a urcat alături de impresarii săi într-o maşină şi a plecat spre Firenze. El va reveni la spital în această dimineaţă, pentru a fi operat. În mod normal, Andrey şi-ar putea relua antrenamentele peste cel mult o lună, urmînd să rateze "dubla" cu FC Sevilla şi să fie apt de joc la startul lui martie.

L-a văzut şi grecul Nikos.
La Firenze, acolo unde Steaua s-a cazat pentru a desfăşura stagiul de pregătire de la Coverciano, a ajuns şi medicul grec Nikos, amicul lui Olăroiu. Acesta l-a văzut şi el pe Andrey şi l-a însoţit pe brazilian la consultul de ieri de la Bologna.

Niciun comentariu: