miercuri, decembrie 27, 2006

Nu-l vrea nimeni pe Carlos

Steaua nu a primit nici o ofertă pentru portarul portughez Carlos Fernandes, pus pe lista de transferări.
Pus pe liber de conducerea echipei campioane pentru viaţa de noapte foarte activă şi pentru gafele făcute în poarta roş-albaştrilor, portughezul Carlos a plecat din România la începutul acestei luni. Deşi spera să nu aibă nici cea mai mică problemă în a se transfera la altă echipă, pentru Carlos viitorul este incert. Pe adresa portughezului nu a sosit în Ghencea nici o ofertă de transfer, chiar dacă Gigi Becali a spus la un moment dat că va da din propriul buzunar 100.000 de euro echipei care îl va lua pe portughez.
În urmă cu cîteva zile, se vehiculase că portarul ar putea ajunge în Ungaria, unde impresarul său, Jorge Gama, a avut cîteva contacte cu cei de la Debrecen. Nu este însă vorba de nimic concret. Carlos nu a primit nici o hîrtie din partea echipei campioane cu ajutorul căreia să poată negocia cu alte cluburi. "El ar găsi echipă unde să joace, dar cei de la Steaua nu i-au spus nimic şi nici nu i-au dat o hîrtie la mînă. Carlos aşteaptă să vadă ce sumă de bani cer pe el", a spus un apropiat al portarului.
În cazul în care pentru fostul portar al lui Boavista nu apare nici o ofertă concretă, nu este exclus ca acesta să revină la Steaua, cu care este sub contract pînă în vara lui 2008, sau să fie cedat gratis sub formă de împrumut la altă echipă care să-i plătească salariul anual de aproximativ 120.000 de euro.
800.000 de euro a cheltuit Steaua cu portarul Carlos, din care 600.000 de mii a costat transferul său, iar restul banilor îl reprezintă salariul şi primele portarului

Niciun comentariu: