vineri, decembrie 15, 2006

Mihai Stoica: "Finala Cupei UEFA se joaca in "16-imi".














In urma tragerii la sorti efectuate vineri, la Nyon, FC Steaua Bucuresti va intalni in "16-imile" Cupei UEFA chiar pe detinatoarea trofeului FC Sevilla. Primul meci se va desfasura in Ghencea in data de 14/15 februarie 2007, returul urmand sa se desfasoare pe 22 februarie 2007. Daca se va califica, Steaua va intalni in "8-imile" de finala castigatoarea "dublei" Sahtior Donetk - AS Nancy.

Mihai Stoica: "Finala Cupei UEFA se joaca in "16-imi". A fost singurul adversar pe care vroiam sa-l evitam, dar daca tot se discuta despre finala, atunci o vom juca in februarie. FC Sevilla este cea mai buna echipa din Europa, i-am vazut la Monte Carlo cum au spulberat in Supercupa Europei pe FC Barcelona. Sper ca macar in meciurile cu FC Sevilla sa avem toti jucatorii apti."
Cosmin Olaroiu: "La fel ca si in Liga Campionilor sortii ne-au oferit cea mai proasta optiune dintre variantele posibile. Noi ne vom juca sansa iar daca ii vom elimina cu atat mai mare va fi satisfactia. Este una dintre cele mai puternice echipe din Europa si nu trebuie sa uitam ca in sezonul trecut Steaua a fost la un pas de a juca in finala Cupei UEFA chiar contra lui FC Sevilla."

Niciun comentariu: