vineri, decembrie 22, 2006

Marius Croitoru aproape stelist

Mihai Stoica a reusit aseara sa obtina semnatura mijlocasului de la FC Vaslui pe un contract care se întinde pe o perioada de patru ani.
Adrian Ilie
, fosta vedeta a Stelei si totodata impresarul fotbalistului, a avut un rol determinant în finalizarea tratativelor începute de miercuri noapte, când managerul general al ros-albastrilor, Mihai Stoica, l-a vizitat pe Marius în casa socrilor sai de la Bacau.
Gruparea din Ghencea le-a luat “fata” rapidistilor, dinamovistilor, dar si unor echipe din strainatate care erau interesate de serviciile mijlocasului moldovean, facându-i o oferta de nerefuzat. Fotbalistul va încasa un salariu anual de 150.000 de dolari, primind în plus si o consistenta prima de instalare. Transferul, relativ usor de realizat datorita unei clauze prin care jucatorul putea pleca oricând la o echipa care achita Vasluiului 550.000 de dolari, a fost îngreunat doar de dorinta fotbalistului de a juca la o grupare din strainatate. “Desi mi-am dorit sa plec «afara», am acceptat oferta Stelei!”, ne-a declarat Croitoru, ieri dupa-amiaza, în timp ce se îndrepta spre Bucuresti pentru a parafa întelegerea cu Mihai Stoica si Gigi Becali. “Decisiv în alegerea mea a fost domnul Adrian Ilie. Desi avea oferte cel putin la fel de bune de la alte echipe din strainatate, m-a facut sa înteleg ca Steaua este cea mai buna optiune pentru mine”.
“Intr-adevar, pentru Marius am avut oferte similare si chiar mai bune, însa a înteles ca Steaua e totusi Steaua! In plus, chiar daca lua cu 50.000 mai mult din Rusia sau din Franta, una e sa traiesti cu o suma în strainatate, si alta e aici...”, ne-a spus si Adrian Ilie, agentul jucatorului, care a refuzat însa sa ne dezvaluie alte aspecte legate de contractul lui Croitoru la Steaua.
"Sunt fericit si totodata mândru. Steaua este de departe cel mai profesionist club din România, conducatorii mi-au facut o oferta concreta si imediat au trecut la punerea ei în practica"-Marius Croitoru, mijlocas.
"Marius a cerut timp de gândire pâna sâmbata. Nu a fost chip, pentru ca Steaua a dovedit ca, daca într-adevar îsi doreste un fotbalist, atunci chiar îl obtine!"-Adrian Ilie, impresar.

Niciun comentariu: